Over Sam + Sara, de cirkel van het dagelijks leven

Sam + Sara is al 25 jaar een begrip in Sittard, Geleen en en ver daarbuiten. Gestart vanuit een artistiek gezin met een passie voor mode. Anne-Marie van Alphen: "Ik zie mode als kunst", " ik word er zelf elke keer weer blij van als ik anderen gelukkig kan maken met mooie nieuwe kleding." Sam + Sara betekent "De Cirkel van het dagelijks Leven". En dat is precies zoals ik elke dag met klanten en kleding bezig wil en kan zijn."


Bij Sam + Sara gaan we veel verder dan alleen het verkopen van dameskleding. We bieden een unieke winkelervaring waar persoonlijke aandacht centraal staat. Ons gepassioneerde team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte outfit die jouw persoonlijkheid laat stralen.

Ontdek de geur van zelfvertrouwen met onze exclusieve selectie parfums die zorgvuldig zijn samengesteld om elke vrouw te omhullen. Ontdek de tassen en de sieraden collectie. Bij Sam + Sara geloven we dat ware schoonheid begint van binnenuit.

Sam + Sara, waar passie voor mode en aandacht voor detail samenkomen. De cirkel van het dagelijkse leven begint hier. Bezoek onze winkel en/of online shop en laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze collectie, in ieder seizoen. Ontdek de kunst van zelfexpressie en ervaar de unieke sfeer van Sam + Sara, waar stijlvolle damesmode uiteraard tot expressie komt!

 

Contact