Nieuwe collectie No Man's Land

Gepubliceerd op 14 april 2020 om 11:38

Sinds 20 jaar verkoopt Sam+Sara de prachtige kleding van No Man's Land. Samen met onze klanten kijken we telkens weer vol verwachting uit naar de nieuwe collectie. 

De combinatie van elegante ontwerpen, mooie materialen, kleuren en bijzondere prints blijven ons keer op keer verassen. Daarnaast is de kleding comfortabel en van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Benieuwd geworden? Neem dan een kijkje op onze webshop of bij ons in de winkel. Laat je inspireren door al dat moois van No Man's Land voor deze zomer!!

Een greep uit de collectie voor dit seizoen; Linnen shirts, vestjes, elegante tops en broeken van soepel vallende stof. Maar ook; tunieken, jurken en rokken met een maxilengte en vrouwelijk silhouet.

No Man's Land Kleding


No Man's Land is een Nederlands merk, opgericht door de Nederlandse ontwerpster Anet Ooyman en haar Italiaanse man Salvatore Cascone. Met een hoofdkantoor in het pittoreske Marken, een tweede kantoor in Italië en een gezamenlijk leven vol reizen is de succesformule van dit merk uniek te noemen. Begonnen met één merinowollen trui, is No Man's Land kleding inmiddels uitgegroeid tot een modemerk met duurzame, luxe collecties van superieure kwaliteit. Het lijkt vanzelfsprekend maar alle ontwerpen van No Man's Land kleding zitten ongelooflijk comfortabel. Het merk werkt uitsluitend met lokale productiebedrijven in Italië om de kwaliteit van de kleding hoog te houden. No Man's Land biedt de perfecte mix tussen Nederlandse soberheid, Mediterraanse elegantie en prachtig vakmanschap. Comfortabel Dutch design en Italiaanse elegantie zijn binnen No Man’s Land onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het verhaal van het Nederlands-Italiaanse No Man’s Land begint dan ook in de jaren ’90 met een warme, stijlvolle merinowollen coltrui. Op dat moment is dit pure kwaliteitsmateriaal nog relatief onbekend in Nederland. Daar komt al snel verandering in als men merkt hoe fijn deze wol draagt. Nu, jaren later, is deze trui nog steeds een van de bestverkochte items in de collectie.

They discovered the manufacturing know¬how in Northern ltaly, where the tradition of craftsmanship comes together with modern production techniques

No Man’s Land is een Europees merk. Het hoofdkantoor staat in Marken, de designstudio vlakbij het Italiaanse Venetië. Alle materialen zijn van Europese origine en het merk werkt met kleine, lokale Italiaanse producenten, in volledige overeenstemming met de Europese richtlijnen voor arbeid, milieu en consumentenbescherming. Doordat de hoofddesigner tijdens het ontwerp- en productieproces nauw samenwerkt met hen, is no man’s land altijd verzekerd van hoge kwaliteit. Pure materialen, gemaakt van de beste garens, vormen in elke collectie de essentie van de verfijnde, tijdloze basics..

Bekijk de nieuwe collectie van NoMansLand HIER.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.