Dameskleding Sittard

Hippe, duurzame en stijlvolle dameskleding Sittard

Voor hippe, duurzame en stijlvolle dameskleding Sittard ben je aan het juiste adres bij Sam + Sara. Wij zijn een kledingwinkel en webwinkel waar alle dames terecht kunnen voor een nieuwe outfit. Wij werken met verschillende merken en hebben altijd oog voor de laatste trends en kwaliteit. Merken waarmee wij werken zijn onder andere Drykorn, Studio Anneloes, No Man’s Land, Studio Ar en King Louie. Bovendien reken je bij Sam + Sara altijd op een goed gevoel én grote glimlach als je klaar bent met shoppen. Dankzij ons deskundige team met passie voor mode kunnen we jou namelijk de beste service bieden.

Maak kennis met onze dameskleren Sittard

De beste manier om kennis te maken met onze dameskleren Sittard is door een bezoekje aan de winkel te plannen. Wij verwelkomen je graag in onze gezellige winkel. Uiteraard kun je ook eerst onze website bekijken. Online lees je meer over de merken die wij verkopen en kun je de collectie bekijken. Mocht je liever online shoppen, plaats je bestelling dan direct. Wij bezorgen in Nederland, België en Duitsland de volgende werkdag als je vandaag voor 16.00 uur je bestelling plaatst. Tip: bekijk ook de leuke items in onze sale!

Kleren dames Sittard shoppen bij Sam + Sara

Kleren voor dames in Sittard verkopen is datgene wat eigenaresse Anne-Marie van Alphen het liefste doet. Haar liefde voor haar klanten en mode merk je direct terug als je een stap over de drempel bij Sam + Sara zet. Lees op de website meer over de visie van Anne-Marie van Alphen of doe inspiratie op door ons te volgen op social media. Via Facebook, Twitter, YouTube en Instagram delen we regelmatig leuke updates. Tot slot kun je in contact met ons komen via de telefoon of het online contactformulier. Stuur ons gerust een berichtje als je een vraag hebt of hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling.


Openingstijden Sam+Sara Winkel Sittard:

maandag      13.00- 18.00

dinsdag         10.00-18.00

woensdag    10.00-18.00

donderdag   10.00-18.00

vrijdag           10.00-18.00

zaterdag       10.00-17.00

Sam + Sara

Molenbeekstraat 5

6131 EG Sittard