Drykorn broek

Musthave in je kledingkast: Drykorn broek

Een Drykorn broek is een echte musthave in je kledingkast. Naast dat een Drykorn broek geweldig staat, is hij makkelijk te matchen met verschillende looks en kledingstijlen. Draag de broek bijvoorbeeld onder een chique blouse, hip shirtje of luchtig topje. Door te spelen met details of de broek te combineren met bijvoorbeeld stoere boots of sexy hakken, creëer je altijd een nieuwe outfit. Tot slot staat Drykorn bekend om zijn high-quality kleding die is gemaakt van duurzame materialen. Door kleding van Drykorn te kopen, draag je actief bij aan een mooiere planeet voor ons allemaal.

 

Drykorn spijkerbroek kopen in de webshop of boetiek

Een Drykorn spijkerbroek of gewone broek kopen doe je in onze webshop of door een bezoekje aan onze boetiek te plannen. Onze boetiek, Sam + Sara, is gevestigd in Sittard. Wij verkopen met heel veel plezier en passie verschillende duurzame merken, waaronder Drykorn. Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe jeans maar ook voor een complete outfit van Drykorn of een ander hip merk. Doe eventueel inspiratie op via onze social media. Hierop plaatsen we regelmatig foto’s van de kledingstukken die wij verkopen. Ben je enthousiast geworden? Dan zien we je bestelling graag tegemoet of verwelkomen we je in onze boetiek in Sittard.

 

Spijkerbroek Drykorn en heel veel andere musthaves

Het leuke aan onze webwinkel is dat wij altijd eerlijke en duidelijke foto’s gebruiken. Je ziet meteen hoe de spijkerbroek van Drykorn vallen. Vergeet daarnaast niet om direct de andere pronkstukken van Drykorn te bekijken. Met een nieuwe jacket of blouse ben jij klaar om de show te stelen! Heb je vragen over de kledingstukken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste en deskundige team helpt je graag bij het samenstellen en vinden van de perfecte outfit van Drykorn. Je bereikt Sam + Sara via de telefoon, social media of het online contactformulier. Graag tot ziens.

 


Openingstijden Sam+Sara Winkel Sittard:

maandag      13.00- 18.00

dinsdag         10.00-18.00

woensdag    10.00-18.00

donderdag   10.00-18.00

vrijdag           10.00-18.00

zaterdag       10.00-17.00

Sam + Sara

Molenbeekstraat 5

6131 EG Sittard