Drykorn kleding

Drykorn kleding shoppen bij Sam + Sara

Ben je op zoek naar Drykorn kleding? Maak dan kennis met Sam + Sara. Wij zijn een kledingboetiek en webwinkel uit Sittard. Wij hebben oog voor de laatste trends en werken zoveel mogelijk met duurzame en high-quality kledingmerken. Drykorn is een perfect voorbeeld van een merk dat aansluit bij onze visie. Alle kleding van Drykorn wordt namelijk zo eco-vriendelijk mogelijk gemaakt. Zo werkt het merk met materialen als gerecycled wol en organic katoen. Daarnaast is de Drykorn kleding natuurlijk hip, mooi en kwalitatief goed. Je draagt de broeken, jurkjes en andere musthaves gerust meerdere seizoenen!

 

Bekijk de Drykorn dameskleding online of in de boetiek

De collectie met Drykorn dameskleding bestaat onder andere uit broeken, jeans, jurkjes, shirts, jackets en sjaals. Bekijk de collectie op onze website of plan een bezoekje aan onze winkel in Sittard. Hier kun je de Drykorn kleding rustig bekijken, aanpassen en een persoonlijk advies vragen aan ons enthousiaste team. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een outfit. Wil je je nieuwe outfit extra voordelig scoren? Vergeet dan niet om de sale te checken. In onze webshop en boetiek hebben we regelmatig hoge kortingen op Drykorn kleding en andere musthaves.

 

Dameskleding Drykorn én heel veel andere hippe merken

Bij Sam + Sara koop je dameskleding van Drykorn én heel veel andere hippe en duurzame merken. Onder andere Studio Anneloes, King Louie, Desoto en No Man’s Land zijn merken die wij met veel passie verkopen. Wij weten zeker dat je slaagt voor een duurzame en hippe outfit in onze winkel. Daarnaast reken je bij ons op een geweldige service. Zo versturen we je pakket lekker snel of ontvangen we je met veel plezier en passie in de winkel. Doe eventueel inspiratie op door ons te volgen op social media. Graag tot ziens bij Sam + Sara!

 


Openingstijden Sam+Sara Winkel Sittard:

maandag      13.00- 18.00

dinsdag         10.00-18.00

woensdag    10.00-18.00

donderdag   10.00-18.00

vrijdag           10.00-18.00

zaterdag       10.00-17.00

Sam + Sara

Molenbeekstraat 5

6131 EG Sittard