Drykorn Sittard

Drykorn Sittard bij Sam + Sara

Drykorn is één van de leukste kledingmerken als het aan komt op duurzame, hippe en high quality kleding. In de collectie van Drykorn vind je alles wat je nodig hebt in je garderobe: van fijne casual jeans tot aan feestelijke blouses en stoere jacks. Alle kleding is gemaakt van duurzame materialen zoals organic katoen. Wil jij graag een nieuwe outfit van Drykorn in Sittard scoren? Maak dan kennis met Sam + Sara. Wij zijn een kledingwinkel en webshop waar je terecht kunt voor kleding van Drykorn en nog veel meer bijzondere merken.

 

Kom langs in onze Drykorn winkel Sittard

In onze Drykorn winkel in Sittard ben je van harte welkom om een nieuwe outfit uit te zoeken. Ons deskundige en enthousiaste team helpt je graag bij het samenstellen van een kledingsetje. Daarnaast geven we je een persoonlijk advies of kun jij in alle rust de collectie bekijken en aan passen. Ben je niet in de mogelijkheid om naar Sittard af te reizen? Dan bestel je je favoriete items van Drykorn gewoon in onze webshop. Wij bezorgen super snel en verzenden zowel binnen Nederland als naar adressen in België en Duitsland.

 

Meer weten over onze Drykorn store Sittard?

Wil je meer weten over onze Drykorn store Sittard? Neem dan een kijkje op onze website of volg ons op social media. Op de website stelt onder andere eigenaresse Anne-Marie van Alphen zich voor en vertelt zij meer over haar passie voor mode en duurzaamheid. Op social media vind je veel inspiratie voor leuke outfits en word jij altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste items in onze winkel en webshop. Heb je een vraag? Dan kun je ons natuurlijk ook even bellen of het contactformulier invullen. Wij helpen je zo snel mogelijk!

 


Openingstijden Sam+Sara Winkel Sittard:

maandag      13.00- 18.00

dinsdag         10.00-18.00

woensdag    10.00-18.00

donderdag   10.00-18.00

vrijdag           10.00-18.00

zaterdag       10.00-17.00

Sam + Sara

Molenbeekstraat 5

6131 EG Sittard