Studio Anneloes kleding

Studio Anneloes kleding: duurzaam en een geweldige pasvorm

Studio Anneloes kleding staat bekend om haar duurzame stoffen en geweldige pasvorm. Alle kledingstukken worden ontworpen om heerlijk te zitten en jou te laten stralen. Je hoeft geen supermodel te zijn om er in deze kleding als een ster uit te zien. Naast dat de kleding mooi staat, vindt Studio Anneloes het belangrijk dat kleding comfortabel en praktisch is. Zo werkt het merk met stoffen die kreukvrij zijn. Wel zo handig als je je nieuwe outfit meeneemt op reis of helemaal geen tijd hebt om uitgebreid te strijken.

 

Benieuwd naar de Studio Anneloes dameskleding?

Beelden zeggen vaak meer dan woorden! Ben jij benieuwd geworden naar de Studio Anneloes dameskleding? Maak dan kennis met Sam + Sara. Wij zijn een kledingwinkel en webshop die verschillende, duurzame merken verkoopt. Op onze website vind je de collectie van Studio Anneloes terug. Ideaal als je inspiratie wilt op doen of je outfit meteen online wilt shoppen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel in Sittard. Hier kun je de collectie bekijken, passen of advies vragen aan ons team. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid!

 

Dameskleding Studio Anneloes en andere duurzame merken

Bij Sam + Sara koop je dameskleding van Studio Anneloes en andere duurzame merken. Maak bijvoorbeeld kennis met de collectie van Drykorn, No Man’s Land, Depeche en King Louie. Vergeet ook niet om ons te volgen op social media als jij je graag wilt laten inspireren en op de hoogte gehouden wilt worden van de nieuwste producten. Wil je meer weten over Sam + Sara? Lees dan verder op onze website of neem direct contact met ons op. Via de telefoon of het online contactformulier helpen we je graag!

 


Openingstijden Sam+Sara Winkel Sittard:

maandag      13.00- 18.00

dinsdag         10.00-18.00

woensdag    10.00-18.00

donderdag   10.00-18.00

vrijdag           10.00-18.00

zaterdag       10.00-17.00

Sam + Sara

Molenbeekstraat 5

6131 EG Sittard