Studio Anneloes travelbroek

Studio Anneloes travelbroek: musthave in je kledingkast!

De Studio Anneloes travelbroek is een bijzonder pronkstuk uit de collectie van Studio Anneloes. Wat de travelbroek zo speciaal maakt? Dat is zijn perfecte fit, draagcomfort en fijne stof. Zo hoef je de travelbroek niet te strijken. De broek is namelijk gegarandeerd kreukvrij. Zelfs als je hem in je koffer stopt, haal je de travelbroek er als nieuw uit. Door deze musthave op de juiste manier te mixen en te matchen creeer je een outfit voor elke gelegenheid. Draag de broek casual met een t-shirt en een stel boots of kies voor een chique look door de broek te matchen met een blouse en mooi stel hakken.

 

Studio Anneloes travelblouse: altijd kreukvrij

De Studio Anneloes travelblouse heeft hetzelfde belangrijke voordeel als de travelbroek: ook deze blouse is sowieso kreukvrij. Hoe handig als jij ’s ochtends haast hebt en snel iets uit de kast wilt trekken. De travelstoffen passen perfect in het leven van iedere drukke vrouw die er (zonder al te veel moeite) tiptop in orde uit wilt zien. Ben je benieuwd naar de collectie van Studio Anneloes? Neem dan een kijkje in de webshop van Sam + Sara. Wij verkopen diverse musthaves van Studio Anneloes. Door middel van echte foto’s en duidelijke omschrijvingen weet je bij ons altijd precies waar je aan toe bent.

 

Studio Anneloes travelkwaliteit shoppen bij Sam + Sara

De kleding van Studio Anneloes met travelkwaliteit shoppen doe je bij Sam + Sara. Wij zijn een webwinkel en kledingboetiek waar we enkel high-quality en duurzame kleding verkopen. Wij volgen de laatste trends op de voet en hebben service hoog in het vaandel staan. Bestel je in de webshop? Dan heb jij je pakket binnen no time in huis. Als je langskomt in onze boetiek in Sittard kun je rekenen op een persoonlijk advies. Wij helpen je om de perfecte maat te vinden en om een outfit samen te stellen. Kijk voor meer informatie op onze website of bel ons gerust als je een vraag hebt!


Openingstijden Sam+Sara Winkel Sittard:

maandag      13.00- 18.00

dinsdag         10.00-18.00

woensdag    10.00-18.00

donderdag   10.00-18.00

vrijdag           10.00-18.00

zaterdag       10.00-17.00

Sam + Sara

Molenbeekstraat 5

6131 EG Sittard