trends 2024

Gepubliceerd op 7 februari 2024 om 12:51

Sam+sara 2024  -  up to date & ready to go!!

 

Bij Sam+Sara kun je natuurlijk altijd terecht voor de laatste trends op modegebied. In deze blog nemen we je graag mee in de huidige visie maar ook de kleuren, silhouetten en materialen voor het komende seizoen. Dat mode meer is dan alleen uiterlijk vertoon wordt de laatste jaren steeds meer duidelijk

Dat wat ‘in is’ komt natuurlijk ergens vandaan en is onlosmakelijk verbonden met de wereld om ons heen. Het is een uiting van onze huidige cultuur en vindt zijn vertaalslag in het ontwerp zoals jij dat uiteindelijk bij ons in de winkel ziet liggen.

Met de focus op duurzaamheid èn een veelzijdigheid aan verschillende stijlen leggen we de aandacht op de twee belangrijkste pijlers voor het komende jaar.

Eerlijke mode zie je ondertussen terug bij al onze merken. Gerecyclede en/of natuurlijke materialen, een eerlijk vervaardigingsproces met zo weinig mogelijk CO2 uitstoot en goede arbeidsomstandigheden zijn verschillende uitingen hiervan. Wil je hier meer over weten neem dan een kijkje op de websites van onze brands. Ze informeren je hier graag over.

Zoals gezegd valt de variëteit  aan verschillende trends binnen één seizoen op. Kortom, er zijn meerdere kleinere trends, waardoor dus veel soorten stijlen tegelijkertijd in de mode zijn. Authenticiteit speelt hierbij een grote rol. De veelzijdige vrouw kent veel gezichten en wil voor elk moment iets passends. 

Daarnaast zijn we bij Sam+Sara, bij het samenstellen van een nieuwe collectie, altijd op zoek naar draagbare en comfortabele mode voor elke vrouw.

Dit doen we door te gaan voor kwalitatieve merken die goed inspringen op de huidige trends.

Het pak blijft maar nu wel vrouwelijk en comfortabel, gecombineerd met het accent op de taille. We blijven stoer en sterk maar spelen ook met onze prachtige vrouwelijkheid.

Het mixen van stijlen is tegenwoordig de norm en met de verschillende brands bij Sam+Sara zit je daarmee wel goed.

Denk aan een Paris chique blousje van Co’couture gecombineerd met een stoere jeans van Drykorn. Of een te grote blazer gematched met een tijdloos jurkje van No Man’s land. De mogelijkheden zijn eindeloos; er is voor ieder wat wils en dat is fijn.

Denim zien we ook veel terug in het modebeeld en de ‘the all denim trend’ doet haar rentree.  De leukste looks met spijkerstof en jeans stofjes in allerlei tinten en wassingen.

Naast de genoemde trends blijven we, in het nieuwe jaar, ook gaan voor mooie, tijdloze  basics.

Nieuwsgierig geworden? Loop dan eens binnen in onze prachtige winkel. De eerste items van 2024 zijn alweer binnen!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.